Στην Νέα Υόρκη ξεκίνησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα τεχνολογίας για τους ηλικιωμένους πολίτες.


Ένας δοκιμαστικό πρόγραμμα του κέντρο ηλικιωμένων της Νέας Υόρκης επιτρέπει στους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, να χρησιμοποιούν την τεχνολογία κατά της κοινωνικής απομόνωσης και της κατάθλιψης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας 87χρονος που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό, δηλώνει οτι περίμενε να πεθάνει μέχρι που πήρε υπολογιστή και πλεόν του έδωσε μια νέα ανάσα ζωής.

Με τον ειδικά διαμορφωμένο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή που τους παρέχεται από το πρόγραμμα, οι ηλικιωμένοι μπορούν με ένα κλικ να μπουν στο Youtube και να παρακολουθήσουν βίντεο, να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ τους και φυσικά να ενημερωθούν για όλες τις ειδήσεις μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο browser του υπολογιστή.

Τέλος αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστούν κάτι ή έχουν κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή τους, μπορούν πάλι με ένα απλό κλικ να επικοινωνήσουν με κάποιον ειδικό και να τους το λύσει από απόσταση άμεσα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου