Τροπική καταιγίδα σκορπά το θάνατο

Τροπική καταιγίδα σκορπά το θάνατο

Τιτάνιες προσπάθειες καταβάλουν τα σωστικά συνεργεία στις Νότιες Φιλιππίνες για να σώσουν εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τροπική καταιγίδα ενώ μέχρι στιγμής τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας η τροπική καταιγίδα Ουάσι -ή Σεντόνγκ- έπληξε την περιοχή Μιντανάο στο νότιο τμήμα των Φιλιππίνων χθες, προκαλώντας σφοδρές βροχοπτώσεις που αύξησαν το επίπεδο του νερού σε πολλά ποτάμια.

Ο Μπενίτο Ράμος, εκτελεστικός διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, είπε ότι 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη νήσο Μιντανάο, ανάμεσά τους 40 μόνο στην πόλη Ιλίγκαν, και πέντε άλλοι από κατολίσθηση στο ανατολικό τμήμα της νήσου.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου