Ο γηραιότερος γάιδαρος του κόσμου!

Στα Ρεκόρ Γκίνες καταχωρήθηκε ο Eeyore, ως ο γηραιότερος γάιδαρος εν ζωή, καθώς έχει ζήσει σχεδόν τα διπλάσια χρόνια του προσδόκιμου.Ο Eeyore πιθανότατα γεννήθηκε το 1957 και θεωρείται ως ο γηραιότερος γάιδαρος ζωντανός.

Το προσδόκιμο ζωής των γαϊδάρων είναι 25-30 χρόνια, οπότε γιορτάζοντας 54 χρόνια ζωής ο Eeyore έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.Το βλέμμα του είναι σκυθρωπό και ο ίδιος δεν είναι πλέον ζωηρός. Ίσως γιατί οι «φίλοι» του, ακολουθώντας τους νόμους της φύσης, πέθαναν κι εκείνος έχει μείνει μόνος του, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του.

Πάντα βέβαια έχει όρεξη για το αγαπημένο του σανό και τα καρότα του.Ο Selwyn Demmy, ο τωρινός ιδιοκτήτης του Eeyore, ανακάλυψε πως οι δύο προηγούμενοι κάτοχοι του ζώου τον είχαν συνολικά 50 χρόνια στα αγροκτήματά τους. Οπότε υπολόγισε ότι ο γάιδαρός του ήταν σχεδόν 54 χρονών, σημειώνοντας ρεκόρ... γενεθλίων.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου