Αστυνομικοί βασάνιζαν κρατούμενους στο Μεξικό

Αστυνομικοί βασάνιζαν κρατούμενους στο Μεξικό [βίντεο] 
Χειροπέδες πέρασαν σε πέντε αστυνομικούς οι μεξικανικές αρχές μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο όπου φαίνονται οι ύποπτοι αστυνομικοί να βασανίζουν κρατούμενους βυθίζοντας το κεφάλι τους σε δοχεία με νερό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη «σκληρή« γειτονιά Τεπίτο του Μέξικο Σίτι τον περασμένο μήνα. Λίγο μετά το περιστατικό, ένα βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ που έδειχνε το κεφάλι έναν άνδρα να βυθίζεται με τη βία σε ένα κουβά με νερό ενώ κρατείτο από κλιμάκιο καλά οπλισμένων αστυνομικών.

Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα καταλογίζουν στην αστυνομία και το στρατό κατάχρηση εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων βασανιστηρίων και δολοφονιών, παρότι πού λίγοι αξιωματικοί έχουν καταδικαστεί.

 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου