Θελεις να είσαι ο μόνος που βλέπει τι γίνεται στην οθόνη σου;

Συχνά, ιδιαίτερα όταν δεν είμαστε σπίτι, θέλουμε να αποκρύψουμε τι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μας από τους περίεργους περαστικούς. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια καλή λύση, όμως τα παιδιά στο Instructubles το κατάφεραν, κι αυτό χρησιμοποιώντας μία οθόνη LCD και ένα ζευγάρι γυαλιά 3D.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς βέβαια, μάλλον θα σας απογοητεύσω, μιας και για κάτι τέτοιο χρειάζονται κάποιες γνώσεις πάνω στο hardware της οθόνης, που δεν έχουν οι περισσότεροι. Παρολαυτά αξίζει να τους χειροκροτήσουμε μόνο και μόνο για την εφευρετικότητα τους να σκεφτούν κάτι τέτοιο.

Όταν κάποιος ακολουθήσει τις οδηγίες που αναγράφονται εδώ, η οθόνη θα φαίνεται άσπρη σε όποιον την βλέπει με γυμνό μάτι. Όσοι όμως χρησιμοποιούν τα προσαρμοσμένα 3D γυαλιά θα μπορούν να βλέπουν κανονικά όλα όσα εμφανίζονται σε αυτήν. Ό,τι λοιπόν και να κάνετε στην οθόνη, μπορείτε να είστε σίγουροι πως δεν θα το βλέπει κανένας άλλος.

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου