Ζώδια και εξωτερική εμφάνιση

ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΙΟΙ :
Ο άντρας Κριός είναι μάλλον ψηλός και μάλλον μυώδης. Το πρόσωπο του είναι στρογγυλό και με άτονο πηγούνι. Το βλέμμα τους είναι έντονο και τα φρύδια τους πυκνά. Έχουν πλούσια και άγρια μαλλιά και είναι γενικά σκουρόχρωμοι. Η μύτη τους είναι μικρή και αρκετά στρογγυλή στην άκρη της. Το βάδισμα τους είναι γρήγορο και σταθερό και η φωνή τους βαρειά και μονότονη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΙΟΙ :
Η γυναίκα Κριός είναι συνήθως σκουρόχρωμη, αλλά ταυτόχρονα λαμπερή. Έχει μέτριο η υψηλό ανάστημα και καλοφτιαγμένο, μυώδες σώμα. Τα μάτια τους είναι μικρά και 'σκιστά' και σε απόσταση μεταξύ τους. Οι γυναίκες Κριοί είναι συνήθως αθλητικές και καλλίγραμες χωρίς πολλά πιασίματα. Το πρόσωπό τους είναι στρογγυλό με άτονο πηγούνι και τονισμένα 'μήλα'. Τα χείλη τους είναι λεπτά αλλά μακρόστενα και η μύτη τους οστεώδης και στρογγυλεμένη στην άκρη.

Χαρακτηριστικοί Κριοί : Χρήστος Βασιλόπουλος & Παναγιώτα Βλαντή


ΑΝΤΡΕΣ ΤΑΥΡΟΙ :
Ο άντρας Ταύρος είναι μέτριος σε ύψος, αν και οι Ταύροι του τελευταίου 3ήμερου είναι ψηλοί. Το πρόσωπο τους είναι πλατύ και στρογγυλό με καλοφτιαγμένο πηγούνι. Ο λαιμός τους είναι κοντός και παχύς όπως του Σκορπιού, και ο κορμός τους μυώδης και φαρδύς. Τα χείλη τους είναι μάλλον λεπτά και τα δόντια τους μεγάλα-όπως και των Ζυγών. Τα μάτια τους είναι στρογγυλά και μικρά, αλλά το βλέμμα τους ζεστό. Έχουν αραιά μαλλιά και μικρή τριχοφυία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΥΡΟΙ :
Οι γυναίκα Ταύρος είναι ψηλή ή μεσαία σε ύψος και το σώμα της είναι συμπαγές και μονοκόμματο- δεν ξεχωρίζει η μέση ιδιαίτερα. Έχουν πλατύ και σχεδόν τετράγωνο πρόσωπο, με εξαίρεση εκείνες των τελευταίων ημερών που έχουν πιο μακρόστενο πρόσωπο με ξεκάθαρο πηγούνι. Είναι γενικά σκουρόχρωμες και μεσογειακές, με έντονα μάτια και ζυγωματικά. Τα χείλη της γυναίκας Ταύρου είναι μάλλον λεπτά και προσδίδουν σοβαρότητα. Η μύτη τους είναι μακριά και λεπτή, ορισμένες φορες με έντονα ρουθούνια.

Χαρακτηριστικοί Ταύροι : Robert Pattinson & Κάτια Δανδουλάκη


ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ :
Ο άντρας Δίδυμος είναι μεσαίος πρός το ψηλός. Συνήθως είναι αδύνατοι και καλοφτιαγμένοι, με ψηλά πόδια. Στο πρόσωπο τους ξεχωρίζει το μακρύ πηγούνι, η ίσια και μακριά μύτη, και τα μάτια που καρφώνουν σχεδόν αυστηρά. Τα χείλη τους είναι μεγάλα και λεπτά. Τα φρύδια τους είναι έντονα,πυκνά και σε σχήμα ευθείας γραμμής. Μιλούν και κινούνται βιαστικά.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ :
Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι μεσαίου ύψους ή και ψηλές και συνήθως αδύνατες στο σώμα. Έχουν σχετικά αραιά και σκληρά μαλλιά. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και τα φρύδια τους έντονα. Έχουν μακριά και λεπτά
χέρια και πόδια και σώμα αυστηρό, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες. Διατηρούνται πολύ καλά, και φαίνονται μικρότερες της ηλικίας τους.

Χαρακτηριστικοί Δίδυμοι : Γιάννης Αιβάζης & Χρύσα Παππά


ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ :
Ο άντρας Καρκίνος (με εξαίρεση εκείνους των πρώτων ημερών) είναι σχετικά κοντός. Έχει στρογγυλό πρόσωπο και μικρά μάτια,χωμένα στις κόγχες. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, έχει λεπτή και γαμψή μύτη, ίσως λίγο πιο στρογγυλεμένη σε σχέση με τους Ιχθείς και τους Σκορπιούς. Το δέρμα τους είναι ανοιχτόχρωμο και σχεδόν γυναικείο. Ορισμένοι έχουν στραβά ή μικροφτιαγμένα πόδια και άχαρο βάδισμα. Παίρνουν εύκολα βάρος, ειδικά στην κοιλιά και τα μάγουλα. Χαρακτηριστικό τους είναι το ανεπαίσθητο σήκωμα του φρυδιού με ερωτηματικο ύφος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ :
Η γυναίκα Καρκίνος είναι σχετικά κοντή, όπως και ο άντρας Καρκίνος. Επίσης έχει φαρδύ σκελετό και τάσεις πάχους, ειδικά στην μέση. Οι περισσότερες Καρκίνοι έχουν πλούσιο στήθος και βαριά πόδια. Η φωνή τους είναι λεπτή και διακριτική. Το πρόσωπό τους σε σχέση με τον άντρα Καρκίνο είναι πιο στενόμακρο, ''φεγγαρίσιο'' και με μυτερό σαγόνι. Τα μάτια τους είναι ανοιχτόχρωμα ή τέλος πάντων λαμπερά.

Χαρακτηριστικοί Καρκίνοι : Απόστολος Γκλέτσος & Κάτια Ζυγούλη


ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΟΝΤΕΣ :
Οι άντρες Λέοντες είναι μεσαίου αναστήματος, αλλά αρκετά σωματώδεις. Ξεχωρίζουν για τις φαρδιές πλάτες, τους δυνατούς ώμους και τα βαριά πόδια. Είναι ευθυτενείς και εύρωστοι, αν και έχουν μια τάση να παχαίνουν στο στομάχι μετα απο κάποια χρόνια. Το πρόσωπό τους είναι φαρδύ και με γωνίες, και η μύτη τους σχετικά μεγάλη και στρογγυλή. Η φαλάκρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα λιοντάρια.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΟΝΤΕΣ :
Οι γυναίκες Λέων, είναι σχετικά ψηλές, με δυνατό σώμα από την μέση και πάνω. Το πρόσωπο τους είναι σχετικά πλατύ και στρογγυλό αλλά με γωνίες στο κάτω μέρος. Αν και έχουν πλούσια μαλλιά, όπως και οι άντρες Λέοντες, με τα χρόνια μπορούν να εμφανίσουν σημάδια φαλάκρας. Τα μάτια τους είναι μεγάλα με έντονες βλεφαρίδες και συνήθως γκρίζα ή ανοιχτά καστανά. Οι ώμοι τους καθώς και τα γόνατά τους είναι τονισμένα, και παρατηρείται γενικά γρήγορο βαδισμα.

Χαρακτηριστικοί Λέοντες : Αλέξανδρος Παρθένης & Μάρα Δαρμουσλή


ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ :
Οι άντρες Παρθένοι έχουν μέτριο ύψος και γεμάτο σωματότυπο. Οι περισσότεροι Παρθένοι άντρες έχουν πλατύ στέρνο και φαρδείς ώμους και γενικά δυνατό σώμα. Το πρόσωπο τους είναι στρογγυλό και λίγο μυτερό στο πηγούνι. Είναι γενικά σκουρόχρωμοι στο πρόσωπο, με άχαρα κατσαρά συνήθως μαλλιά. Τα χείλη τους είναι σαρκώδη και παχειά,με το κάτω χείλος να προεξέχει. Η μύτη τους είναι ευθεία και λεπτή. Το περπάτημά τους είναι αργό, αλλά νευρικό. Έχουν τάσεις πάχους γύρω απ'την μέση.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ :
Οι γυναίκες Παρθένοι είναι συχνότερα μεσαίες ή ψηλές σε ύψος. Το σώμα τους είναι λεπτό με εξαίρεση την μέση ή το στήθος τους που μπορεί να είναι μεγαλύτερα απο το συνηθισμένο. Τα χέρια τους είναι μακριά και τα δάχτυλα τους λεπτά. Στο πρόσωπο της γυναίκας Παρθένου ξεχωρίζει η μακριά και ίσια μύτη με ρουθούνια λίγο ανασηκωμένα,το ελαφρώς προεξέχον πηγούνι και τα μικρά,'σχιστά' μάτια. Τα χείλη τους είναι συνήθως παχειά και ειδικά το κάτω χείλος. Επίσης τείνουν να έχουν μεγάλα δόντια.

Χαρακτηριστικοί Παρθένοι : Γιώργος Σειταρίδης & Κατερίνα Λέχου


ΑΝΤΡΕΣ ΖΥΓΟΙ :
Ο άντρας Ζυγός είναι παραδοσιακά ψηλός και σχετικά λεπτός. Το πρόσωπό του είναι μικρό και λεπτό, συχνά φέρει λακκάκια και λεπτά αλλά αισθησιακά χείλη. Η μύτη τους είναι 'αρχαιοελληνική'. Τα μαλλιά τους είναι μάλλον σκούρα και λαμπερά. Το περπάτημά τους είναι γρήγορο αλλά με χάρη. Η εμφάνιση τους είναι νεανική και προσεγμένη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΥΓΟΙ :
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν μέτριο ύψος και λεπτό σώμα. Όπως και οι άντρες ζυγοί έχουν αρχαιοελληνική μύτη (= λεπτή στην αρχή, στρογγυλή στην άκρη). Το πρόσωπο τους είναι γενικά οβάλ. Τα μάτια τους είναι σκούρα και έντονα, με αυστηρά φρύδια. Συχνά έχουν λακκάκια και τονισμένα μήλα. Όπως και οι Ταυρίνες, έχουν μεγάλα και παχειά χείλη και χαρακτηριστικά 'τετράγωνα' δόντια. Με τα χρόνια τείνουν να πέρνουν βάρος στην μέση και τα πόδια.

Χαρακτηριστικοί Ζυγοί : Αλέξης Γεωργούλης & Μαρία Σολωμού


ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ :
Ο άντρας Σκορπιός είναι συνήθως κοντός ή μετρίου αναστήματος και έχει τάση για πάχος. Εξαίρεση αποτελούν οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών οι οποίοι είναι οι ψηλότεροι του ζωδίου, αλλά και οι πιο 'καλοφτιαγμένοι' και μυώδεις. Σωματικά είναι σκουρόχρωμοι με μεγάλη τριχοφυία. Το πρόσωπο του άντρα Σκορπιού είναι μεγάλο και λίγο τετράγωνο, με προεξέχοντα φρύδια και έντονο μέτωπο. Έχουν διαπεραστικό και σταθερό βλέμμα. Συχνά έχουν οστεώδη και 'αετίσια' μύτη. Ο λαιμός τους, όπως και του Ταύρου, είναι κοντός και παχύς.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ :
Η γυναίκα Σκορπιός είναι κοντή όπως και ο άντρας. Έχει 'τετράγωνο' πρόσωπο και υγρά μεγάλα μάτια. Έχουν πλατύ μέτωπο και μεγάλο κεφάλι. Τα χείλη τους είναι μεγάλα και σαρκώδη, απ'τα μεγαλύτερα του ζωδιακού. Η μύτη τους είναι χαρακτηριστικά μακριά, στρογγυλή πρός τα κάτω, ενώ διακρίνονται πολλές φορές τα ρουθούνια τους. Είναι πληθωρικές σωματικά και με τα χρόνια παίρνουν βάρος στο στήθος και την μέση. Η φωνή τους είναι λεπτή και κοριτσίστικη, ακόμα και στις μεγαλύτερες σκορπίνες..

Χαρακτηριστικοί Σκορπιοί : Παναγιώτης Μπουγιούρης & Μάρω Λύτρα


ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΞΟΤΕΣ :
Οι άντρες Τοξότες έχουν την τάση να παχαίνουν εύκολα σε μικρή ηλικία. Είναι πλαδαροί απο την φύση τους στο πρόσωπο και το σώμα. Ξεχωρίζουν για το έντονο βλέμμα τους και τον αυστηρο τρόπο που περπατάνε. Έχουν σχετικά αραιά μαλλιά, και κάνουν φαλάκρα στις δύο πλευρές του προσώπου τους αφήνοντας τα εναπομείναντα μαλλιά να σχηματίζουν ένα V. Η μύτη τους είναι στρογγυλή και τα χείλη τους σχηματίζουν στις άκρες τους γωνίες προς τα πάνω. Η φωνή τους είναι χαρακτηριστικά ψιλή και παιδική. Συχνά αφήνουν μουστάκι..

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΞΟΤΕΣ :
Οι Τοξοτίνες είναι σχετικά ψηλές και σωματώδεις. Το πρόσωπό τους είναι μακρόστενο και το πηγούνι τους μακρύ και τετράγωνο. Έχουν πλούσια μαλλιά και πλατύ μέτωπο. Τα μάτια τους είναι το σήμα κατατεθέν τους : ζωηρά και γατίσια. Το προσωπικό τους στύλ είναι αρκετά ιδιόρρυθμο. Συχνά έχουν μεγάλη μέση και στήθος.

Χαρακτηριστικοί Τοξότες : Παναγιώτης Πετράκης & Katherine Heigl


ΑΝΤΡΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ :
Ο άνδρας Αιγόκερως είναι μεσαίου αναστήματος και μάλλον αδύνατος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Συχνά έχει άχαρο περπάτημα και καμπουριασμένη πλάτη. Το πρόσωπο ενός άντρα αιγόκερω είναι μικρό, με λεπτά χείλη, μικρά σκούρα μάτια και ίσως ανασηκωμένα και αραιά φρύδια. Το πηγούνι τους είναι μικρό αλλά ευδιάκριτο. Η μύτη είναι το πλέον χαρακτηριστικό μέρος του προσώπου τους : λεπτή, αλλά γαμψή,οστεώδης και μακρόστενη. Ο λαιμός τους είναι μικρός και κρύβεται μερικώς από το πηγούνι τους. Έχουν επίσης στενούς και κυρτούς ώμους.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ :
Οι Αιγοκερίνες, είναι ψηλότερες σε σχέση με τους άνδρες αιγόκερους και πολύ λεπτές στο σώμα. Σπάνια θα βρεί κανείς υπέρβαρη γυναίκα Αιγοκερω. Συνήθως είναι μελαχρινές με ανοιχτόχρωμο δέρμα που κανει αντίθεση. Τα μάτια τους είναι μικρά και σχιστά, αλλά έχουν έντονο βλέμμα και εκφραστικά, μυτερά φρύδια. Έχουν λεπτά και 'κατσαρά' χείλη, μακριά- αστεώδη μύτη και έντονα ζυγωματικά. Ξεχωρίζουν για τα λιγνά τους πόδια και το αυστηρό βλέμμα τους..

Χαρακτηριστικοί Αιγόκεροι : Σάκης Ρουβάς & Αποστολία Ζώη
http://www.123play.gr/resources/images/b5920e6f-bbbc-4741-bdf6-5b464688cd4f.jpg

ΑΝΤΡΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ :
Οι άντρες Υδροχόοι είναι ψηλοί και με δυνατό, 'τετράγωνο' σώμα που τους κάνει λίγο άχαρους από τη μέση και πάνω. Το πρόσωπό τους είναι σχετικά τετράγωνο, εκτός από το πηγούνι τους που διαγράφεται έντονα και συχνότατα είναι διχαλωτό! Έχουν μαγουλάκια και ασυνήθιστα παχειά και σαρκώδη χείλη για άντρες. Συνήθως έχουν ανοιχτόχρωμο κι απαλό δέρμα, και αυξημένη τριχοφυία στο πρόσωπο και γενικότερα στο σώμα. Τα μάτια τους, ανεξαρτήτως χρώματος είναι μεγάλα και 'υγρά'. Τα δόντια είναι χαρακτηριστικά μεγάλα και τετράγωνα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ:
Όπως και οι άντρες, έτσι κι οι γυναίκες Υδροχόοι, είναι από τις ψηλότερες. Παίρνουν πολύ εύκολα βάρος μετά τα 25, και ειδικά στο πρόσωπο και τους γοφούς. Έχουν σαρκώδη χείλη και έντονα μήλα. Τα μάτια τους είναι μικρά και στενά,και συχνά κοντά το ένα στο άλλο! Το διχαλωτό πηγούνι που υπάρχει στους άντρες συναντάται και στις γυναίκες Υδροχόους.

Χαρακτηριστικοί Υδροχόοι : Μύρωνας Στρατής & Πετρούλα Κωστίδου


ΆΝΤΡΕΣ ΙΧΘΕΙΣ :
Ο άντρας Ιχθύς μπορεί να είναι είτε ψηλός ή μετρίου ύψους, αλλά συνήθως είναι αρκετά σωματώδης ωστε να μην περνάει απαρατήρητος σαν παρουσία. Οι περισσότεροι Ιχθείς έχουν κοντά και παχιά άκρα. Ακόμα κι αν ένας από αυτούς είναι ψηλός, το ύψος θα συγκεντρώνεται στον κορμό,παρά στα πόδια του. Όσο περνούν τα χρόνια ο Ιχθύς άντρας, όσο λεπτός κι αν είναι θα καταλήξει με παραπανίσια κιλά.. ειδικά από την μέση και κάτω.
Στο πρόσωπο ενός Ιχθύ θα σας εντυπωσιάσουν τα μεγάλα και συνήθως ανοιχτόχρωμα μάτια του. Το παιδικό βλέμμα είναι το σήμα κατατεθέν της γοητείας του. Συνήθως έχουν στρογγυλό πρόσωπο που καταλήγει σε ένα μυτερό πηγούνι. Έχουν λεπτά χείλη και μυτερή πρός τα κάτω μύτη που είναι κάπως οστεώδης στην αρχή της. Όπως όλα τα ζώδια του νερού έχουν τάσεις για φαλάκρα, χωρίς να είναι άτριχοι κατα τ'άλλα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΧΘΕΙΣ :
Η γυναίκα Ιχθείς ξεχωρίζει για το διαπεραστικό βλέμμα της, και τα μεγάλα μάτια της με τις πυκνές βλεφαρίδες. Έχει συνήθως πυκνά και λαμπερά μαλλιά και πιο σκούρα ''μεσογειακά'' χρώματα σε σχέση με τον άνδρα Ιχθύ. Οι γυναίκες Ψάρια, έχουν κατά κανόνα μεγάλο πρόσωπο, το οποίο καταλήγει συχνά σε έντονο πηγούνι, σε σχήμα αμυγδάλου.. Τα χείλη είναι λεπτά και όχι σπάνια, μυτερά στις άκρες. Σωματικά είναι συνήθως κοντές και μικροκαμωμένες. Δυνατό σημείο τους, τα μεγάλα οπίσθια ή το στήθος.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα : Billy Zane & Βάνα Μπάρμπα

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου