Η αντίδραση ενός σκύλου, πριν το σεισμό!


Το παρακάτω βίντεο δοθηκε στη δημοσιότητα μετά τον σεισμό των 6,5 ρίχτερ που έγινε στην Καλιφόρνια, στις 9 Ιανουαρίου 2010. Πρόκειται για την εικόνα που κατέγραψε μία κάμερα ασαφαλείας στα γραφεία της εφημερίδας Times Standard , την ώρα του σεισμού.Όπως θα δείτε η σκυλίτσα Sophie, πετάγετε από τη θέση της σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το κτίριο αρχίζει να κουνιέται ολόκληρο από τον δυνατό σεισμό! Για πολλούς αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως τα σκυλιά ΔΕΝ διαθέτουν καμμία "ιδιαίτερη" αίσθηση, αφού αν αυτό συνέβαινε θα έπρεπε η Sophie να έχει αντιδράσει πολύ νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή - πιάνοντας προφανώς τη βουή του σεισμού! Δείτε το βίντεο.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου