Hitachi: Kυκλοφορεί τους πρώτους σκληρούς δίσκους 4TB στον κόσμο!

Δίχως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Hitachi ακόμα, η ιαπωνική ιστοσελίδα Akiba έχει εντοπίσει ήδη το σκληρό δίσκο προς πώληση. Ο σκληρός δίσκος φέρει αριθμό μοντέλου HDS5C4040ALE630 και την ονομασία Deskstar 5K.

Η ταχύτητα περιστροφής του σκληρού δίσκου, είναι στα 5900rpm που η Hitachi την ονομάζει «CoolSpin». Η μονάδα έρχεται με 32MB cache, όπως και οι 2TB και 3TB εκδόσεις, και χρησιμοποιεί SATA 6Gb/ s interface. Η τιμή διάθεσης του, σύμφωνα με τις φωτογραφίες είναι στα 26,800 γιεν, τα οποία ισοδυναμούν με 345 δολάρια.

Η απελευθέρωσή του, έρχεται πάνω σε μία κάπως περίεργη χρονική στιγμή, μιας και η διαθεσιμότητα των σκληρών δίσκων αυτήν την εποχή είναι περιορισμένη, λόγω των πλημμυρών στην Ταϊλάνδη. Τα συστατικά αυτού του δίσκου κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τη συσκευασία του προϊόντος, πράγμα που σημαίνει ότι η προσφορά του μπορεί να είναι περιορισμένη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ όπως είπαμε εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την παγκόσμια κυκλοφορία.

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου