Σοκ στη Βενεζουέλα- Απανθρακώθηκαν άνθρωποι (Photo 18+)

Τραγικό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι, ενώ δεκαέξι τραυματίστηκαν στη Βενεζουέλα όταν ένα βυτιοφόρο γεμάτο βενζίνη ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Καράκας και πήρε φωτιά. Οι φλόγες εξαπλώθηκαν αμέσως και λαμπάδιασαν ακόμα οκτώ οχήματα.


Ενα από τα οχήματα που πήρε φωτιά ήταν ένα λεωφορείο γεμάτος επιβάτες. Δώδεκα άτομα βρήκαν φρικτό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκαν με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή τους. Η αστυνομία εκφράζει φόβους πως ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα για να περιορίσουν τις φλόγες που, λόγω του καυσίμου, είχαν εξαπλωθεί σε μήκος ενός χιλιομέτρου στον αυτοκινητόδρομο.



Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου