Euroleague: Τα 5 θρυλικότερα παιχνίδια στην ιστορία της διοργάνωσης


Τα 5 θρυλικότερα παιχνίδια στην ιστορία της Euroleague σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης!

Αφιέρωμα στα πέντε πιο δραματικά, θρυλικά παιχνίδια στην ιστορία της Ευρωλίγκα έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube. Φυσικά από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Εξάστερος που μάλιστα καταλαμβάνει δύο θέσεις στην καλύτερη πεντάδα, με τους τελικούς σε Μπολόνια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα το 2002 και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αλησμόνητο τελικό της Αθήνας το 2007, παιχνίδια που στο τέλος τους βρήκαν Πρωταθλητή Ευρώπης τον Παναθηναϊκό!

Την πεντάδα συμπληρώνουν ο ημιτελικός του 2010 μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτίζαν με το buzzer-beater του Τσίλντρες, ο ημιτελικός του 2005, με την Τάου να νικά την αήττητη εκείνη τη χρονιά ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα, και ο τελικός του 2006, όταν η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πράγα.

Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου