ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο Αττίλας έσωσε τις ζωές των Ελλήνων!



Με έναν εντελώς απαράδεκτο, ανήθικο, προσβλητικό, προβακατόρικο και ανιστόρητο ισχυρισμό, προσπάθησε να… δικαιολογήσει και να εμφανίσει ως… σωτήρια την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ο ψευδο-Πρόεδρος της «ΤΔΒΚ», Ντερβίς Έρογλου. Σε συνέντευξή του στην τουρκική Hurriyet και με τον τίτλο « Και τη δική σου την ζωή την έσωσαν οι Τούρκοι», ο κ.΄Ερογλου αναφέρεται στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημ Χριστόφια, υποστηρίζοντας λίγο – πολύ ότι οι Τούρκοι εισβολείς τον… έσωσαν από τους αντικομουνιστές πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ!

Η εφημερίδα γράφει ότι εξόργισε τον κ. Έρογλου η κατηγορία του κ. Χριστόφια εναντίον της «ΤΔΒΚ» και της Τουρκίας στη συνέντευξη που είχε δώσει τις προάλλες στην Hurriyet. Ο ψευδο-πρόεδρος της «ΤΔΒΚ» είπε: «Όταν η ΕΟΚΑ έκανε πραξικόπημα το 1974, άρχισε το κυνήγι των κομμουνιστών και σκότωσε 4000 Ελληνοκύπριοι. Είπα στον ίδιο τον Χριστόφια ότι την ζωή του την έσωσαν Τούρκοι στρατιώτες και σε αυτό δεν μου απαντάει».

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου