Μοναχοί σκοτώνουν κυνηγόσκυλο "εν ψυχρώ"μπροστα στα μάτια του κυνηγού.Δείτε αυτό το τραγικο Βίντεο που κρατάει ο κυνηγός το νεκρό σκυλί στα χέρια του

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ενός νεαρού άνδρα ότι ένας μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και εκτέλεσε εν ψυχρώ ένα σκυλί με μία καραμπίνα… 


 Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως αναφέρει το isthmos, o νεαρός άνδρας ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι. 


 Έτσι όταν πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα, είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι και να δολοφονεί το σκυλί του μπροστά στα μάτια του. 
 Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ οι μοναχοί είχαν κλειστεί στην ιερά μονή. Αστυνομικός πήγε και παρέλαβε το όπλο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άδεια.

 Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού υπέβαλε ήδη μήνυση στο 5ο αστυνομικό τμήμα Πάτρας, ενώ παρέμβαση υπήρξε και από φιλοζωική οργάνωση. 

Δείτε την δήλωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού στο Achaia TV...

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου