Η ΕΡΤ έδειξε κατά λάθος ταινία που ακόμα δεν έχει βγει στους κινηματογράφους!


Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η ΕΡΤ επρόκειτο να προβάλει την ταινία του Κώστα Γαβρά «Παράδεισος στη Δύση». Αντ'αυτού όμως, οι τηλεθεατές είχαν την τύχη να δουν ένα απόσπασμα μιας άλλης ταινίας, πριν ακόμα αυτή βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ως συμπαραγωγός της ταινίας του Παναγιώτη Φαφούτη «Παράδεισος», η ΕΡΤ είχε μια κόπια του έργου, την οποία όμως δεν είχε δικαίωμα να προβάλει πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους. Ωστόσο, κάποιος έβαλε κατά λάθος αυτή την κασέτα να παίζει.

Παρά τα τηλεφωνήματα των συντελεστών της ταινίας, οι οποίοι ενημέρωναν ότι η ΕΡΤ δεν έχει το δικαίωμα να την προβάλει ακόμα, οι υπεύθυνοι επέμεναν ότι εφόσον η ταινία ξεκίνησε, έπρεπε να συνεχίσει να «παίζει», όπως και έγινε για 25 λεπτά, μέχρι να δοθεί εντολή άνωθεν και τελικά να σταματήσει η προβολή.

Όσοι είδατε τα πρώτα 25 λεπτά, μπορείτε να παρακολουθήσετε την υπόλοιπη ταινία στους κινηματογράφους από τις 26 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου