Dave Grohl: Συνεργασία με συγκρότημα θρύλο του 80s metal σε νέα παραγωγή!


Οι Ratt είναι ένα σπουδαίο metal συγκρότημα με αρκετές δισκογραφικές κυκλοφορίες στην δεκαετία του 80, που δεν πήραν ποτέ το credit που τους αναλογούσε. Ο Dave Grohl στο νέο του solo δισκογραφικό project,κάλεσε τον τραγουδιστή Stephen Pearcy και τον κιθαρίστα Warren DeMartini για να ηχογραφήσουν μαζί ένα νέο τραγούδι!

Αμέσως οι fans των Ratt κατέκλυσαν το twitter του τραγουδιστή τους με ερωτήσεις για αυτή την συνεργασία. Εκέινος απάντησε αινιγματικά: «Θα αφήσουμε τον Dave να σας απαντήσει όταν θα είναι έτοιμος. Πάντως δεν είναι νέος δίσκος των Ratt. Πρόκειται για ένα αρκετά cool νέο πράγμα που ετοιμάζει ο Dave και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε!»

Οι Foo Fighters πρόσφατα επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα ακόμα νέο δίσκο μέσα στο 2012, με τον Dave Grohl να δηλώνει στο επίσημο blog του συγκροτήματος: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε νέα τραγούδια να γράψουμε, νέα albums να δώσουμε στο κοινό μας και πολλή διάθεση για νέες συναυλίες. Πραγματικά αν μου έλεγε κανείς ότι θα έφτανε το 2012 και θα έγραφα ακόμα νέα τραγούδια, θα απορούσα....» Keep on rockin` guys!
 




Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου