gCAD3D: Ένα ολοκληρωμένο 3D CAD-CAM εργαλείο

To gCAD3D είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 3D CAD-CAM, τ’ οποίο διαθέτει ενσωματωμένο έναν 3D OpenGL viewer, ένα program interpreter για τη γεωμετρία, NC-εντολές σε 3D, καθώς και έναν ολοκληρωμένο NC-processor, για εισαγωγή/εξαγωγή αρχείων (DXF, VRML files και SVG export).

Το πρόγραμμα δε είναι και τόσο νέο, ωστόσο στην παρούσα έκδοση του (1.80) που μόλις κυκλοφορησε, διαθέτει όλες τις απαραίτητες χρηστικές λειτουργιες ενός σχεδιαστικού προγράμματος.

Είναι διαθεσιμο για Linux (32b και 64b), καθώς και για Windows. Για Ubuntu, Mint, Debian και παράγωγες διανομές, έχει έτοιμο deb πακέτο, οποτε αρκεί να το κατεβασετε και διπλό κλικ επανω του, ωστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση:

DOWNLOAD deb (σε αυτόν τον σύνδεσμο, υπάρχει και το exe των Windows).

-Για τους υπόλοιπους, έχει έτοιμο installer, οποτε αρκεί να το κατεβασετε, να το κάνετε Εκτελέσιμο (δεξί κλικ επανω του>Ιδιότητες και τικαρετε τα σχετικά κουτάκια). Στη συ7νεχεια, με διπλό κλικ στο εκτελέσιμο πλέον αρχείο, ξεκινάει η εγκατάσταση του:

DOWNLOAD






Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου