H Corel μεταφέρει το AfterShot Pro και στο Linux!



Το AfterShot Pro της εταιρείας Corel είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικονων. Πολύ πρόσφατα η Corel είναι εκφράσει την επιθυμία της να μεταφέρει αυτό της το προιϊόν για τους χρήστες Linux, κάτι και το οποίο έκανε.

Το AfterShopPro, εκτός από τα δεδομενα χαρακτηριστικά εικόνας που αφορούν τον μετασχηματισμό, αναστροφή της, δημιουργία άλμπουμ υποστηρίζει και τη διαχείριση φωτογραφιών σε raw format, καθώς φυσικά και τη προσθήκη metatada, των συνοδευτικών πληροφοριών, δηλαδη.

-Η εμπορική διάθεση του AfterShot Pro, αναμένεται ν’ αρχισει μέσα στον επόμενο μήνα (Φεβρουάριο), με τιμή που μάλλον θεωρείται καλή, της τάξης των 89,99 € και μαλιστα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εντός 30 ημερών, αν ο αγοραστής δε καλυφθεί από το πρόγραμμα.

-Τα καλά νέα είναι πως έχει από τώρα διαθέσιμη δωρεάν, μια trial έκδοση του, ωστε να το δοκιμάσετε.

Αυτή είναι σ’ έτοιμα πακετα (rpm και deb), οποτε αρκεί να κατεβασετε το αντίστοιχο για τη διανομη σας και διπλό κλικ επανω του, ωστε να το εγκαταστησετε (τα deb πακετα είναι διαθέσιμα σε 32b και 64b).

Μόλις το τρέξετε, θα σας ζητησει αν θέλετε να ορίσετε ένα διαφορετικό σημειο/φάκελο, ωστε ν’ αποθηκεύονται οι φωτογραφίες του προγράμματος (προ-επιλογή έχει τον προσωπικό σας φάκελο /home):



-Η διάρκεια της trial έκδοσής είναι 30 ημερών και αρχίζει από τη στιγμη που θα πατήσετε το κουμπακι: Try Corel AfterShop:


Download Trial (στο link, εκτός από τη Linux trial έκδοση, θα βρείτε και τις αντίστοιχες για Windows και OSX).

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου