Νέα έκδοση Heroes of Newerth 2.5

Πριν από μερικούς μήνες η S2 Games, η εταιρία που αναπτύσσει το παιχνίδι Heroes of Newerth αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα σε όλους να κάνουν λογαριασμό και να παίξουν δωρεάν.

Από τότε λοιπόν έχει περάσει αρκετός καιρός και το παιχνίδι έχει δεχθεί πολλές βελτιώσεις και προσθήκες με αποκορύφωμα το χθεσινό patch που μας πήγε στην έκδοση 2.5. Όσοι παίζετε το παιχνίδι θα γνωρίζετε ότι η S2 Games προσφέρει διορθώσεις και νέα χαρακτηριστικά με τουλάχιστον ένα update την εβδομάδα το οποίο περιέχει συνήθως και κάποιον νέο ήρωα. Όσοι το δοκιμάσατε παλαιότερα και απογοητευτήκατε θα πρέπει σίγουρα να το ξαναδοκιμάσετε τώρα.

Με την έκδοση 2.5 λοιπόν, το Heroes of Newerth πήρε τα εξής νέα χαρακτηριστικά:
  • Mentoring. Μπορείτε πλέον να κάνετε mentoring σε φίλους σας in-game και να τους βοηθήσετε να βελτιωθούν ή να μπούνε πιο γρήγορα στο κλίμα αν είναι “noobs”. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής: Μπορείτε να βλέπετε live τον φίλο σας να παίζει και να του μιλάμε από το mentoring chat ή από μικρόφωνο. Επίσης μπορείτε ακόμη και να του υποδείξετε σημεία με το mouse σας.
  • Match Making Rework. Πολλές αλλαγές γίνανε και στο matchmaking με σκοπό την ελάττωση του χρόνου αναμονής. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε πιο “δίκαια” παιχνίδια ή μικρότερο χρόνο αναμονής.
  • Live Spectating. Επιτέλους, μπορείτε πλέον να δείτε (spectate) οποιοδήποτε παιχνίδι και να μάθετε από τους καλύτερους.
  • New Heroes. Πολλοί οι νέοι ήρωες που υπάρχουν σε σχέση με πριν 4 μήνες που κάναμε την πρώτη παρουσίαση. Σε αυτό το patch έχουμε τον ερχομό του Shadowblade, του ήρωα με τα χίλια πρόσωπα (Δείτε αναλυτική παρουσίαση του ήρωα στο παρακάτω βίντεο). Πάρα πολλά επίσης τα διάφορα alt avatars που υπάρχουν.
  • New Items. Δύο νέα αντικείμενα φέρνει το νέο patch.
  • Αισθητικές βελτιώσεις. Έντονες είναι οι αισθητικές βελτιώσεις στα creeps και σε μορφή και σε animation. Επίσης προστέθηκαν πολλοί ατμοσφαιρικοί ήχοι στο παιχνίδι.

Το Heroes of Newerth είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν για το Linux, και ίσως το καλύτερο dota-like που υπάρχει γενικότερα. Επιβάλλεται να το δοκιμάσετε ακόμη και αν δεν είστε φαν της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών.

Ελάχιστες απαιτήσεις για Linux:
Processor – 2.2GHz Pentium 4 / AMD 2400+ or faster
RAM – 1.5GB of RAM
Video Card – 128MB fully OpenGL 2.0 / GLSL 1.20 compliant Geforce or Radeon
Network Connection Required

Προτεινόμενα για Linux:
Processor – 2.0GHz Core 2 Duo / AMD 3500+ or faster
RAM – 2.0GB or higher
Video Card – 256MB Geforce 7800+ or Radeon X1900+
Network Connection Required (Broadband)

Ελάχιστες απαιτήσεις για Mac και Windows
Website
Download
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου