Norton Antivirus Hacked



O Hacker με το ψευδώνυμο "Yama Tough", απειλεί μέσω twitter πως θα κάνει διαθέσιμο τον source code του Symantec Norton Antivirus μεγέθους 1.7 GB.

Η απειλή του έρχεται αμέσως μετά την κατάθεση αγωγής στις Η.Π.Α. εναντίον της Symantec με αντικείμενο της, τις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρία στην προσπάθεια της να πείσει τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν της.

Συγκεκριμένα η Symantec κατηγορείται πως "τρομοκρατεί" τους χρήστες με παραπλανητικά μηνύματα για την κατάσταση των υπολογιστών τους, περιγράφοντας την τακτική αυτή σαν μια μορφή "scareware".

Η Symantec αρνείται την κατηγορία, ενώ παραδέχεται πως έχουν κλαπεί από τους servers συνεργάτη τους (Ινδική κυβέρνηση) κομμάτια κώδικα, παλαιοτέρων εκδόσεων του Norton τα οποία δεν έχουν σχέση με τον σημερινό κώδικα.

Σημειώνεται ότι η πιθανολογούμενη έκδοση που διέρρευσε είναι αυτή του Norton Antivirus 2006 .

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου