Η Θρυλική Olympus OM-D Ετοιμάζει Ψηφιακή Επανεμφάνιση



Οι πρώτες εικόνες της επερχόμενης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής τεσσάρων τρίτων (αναφορά που έχει σχέση με τον αισθητήρα) OM-D έχουν διαρρεύσει. Η OM-D αναμένεται να είναι η πρώτης ψηφιακή μηχανή που θα μπει στην κορυφαία οικογένεια των μηχανών της σειράς ΟΜ της Olympus η οποία κλείνει τα 40 χρόνια φέτος.

Η φωτογραφία αποκαλύπτει μόνο ένα μέρος της μηχανής, αλλά δείχνει την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η ΟΜ-D αναμένεται να είναι κατασκευασμένη από μαγνήσιο, να είναι ανθεκτική στην υγρασία και το νερό, και να ζυγίζει 373 γραμμάρια (το σώμα).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει αισθητήρα 16 megapixel, σύστημα εστίασης FAST AF, 3D tracking, και σταθεροποίηση εικόνας πέντε αξόνων μέσα στο σώμα. Θα προσφέρει ISO από 200 ως 25,600, ενσωματωμένο ψηφιακό σκόπευτρο με 1.44 εκατομμύρια pixel, και οθόνη τριών ιντσών τεχνολογίας OLED με 610,000 pixel. Η πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης πιθανόν θα είναι η 8η Φεβρουαρίου.

 ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου