To Google 6.2 Αποκτά Ποιό Ομαλές Εικόνες



To Google εξέδωσε μια βασική αναβάθμιση του Google Earth. Η αναβάθμιση φέρνει μαζί της εικόνες υψηλότερης ποιότητας , πολύ καλύτερες από πριν. Αντί της συρραφής των εικόνων που προσέφερε πριν, το Google Earth τώρα προβάλει μια ενιαία γιγαντιαία εικόνα.

Θα θέλαμε να γνωρίζαμε πως το Google μπορεί να απεικονίζει με τόση ομαλότητα αυτό που προβάλει τώρα. Πάντα γινόταν αντιληπτό πως ο λόγος που οι εικόνες ήταν διαφορετικές ήταν πως οι δορυφόροι πετούσαν σε διαφορετικές ημέρες και με διαφορετικές καιρικές συνθήκες την στγιμή της λήψης των φωτογραφιών. Αλλά δεν είναι μόνο η ποιότητα των εικόνων η μοναδική βελτίωση.

Η αναβάθμιση δίνει την δυνατότητα να μοιραστείτε την απεικόνιση της οθόνης στο Google+ ώστε να δείχνετε στους φίλους σας που πήγατε ή θα πάτε διακοπές. Και η διαδικασία αναζήτησης είναι επίσης βελτιωμένη. Και οι παλιότερες εκδόσεις των προγραμμάτων θα χρησιμοποιούν τους νέους χάρτες.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου