Διάσημες Ασπρόμαυρες Φωτογραφίες Χρωματίζονται Με To Photoshop



Ο καλιτέχνης από την Σουηδία Sanna Dullaway έδωσε χρώμα σε μια σειρά διάσημων ασπρόμαυρων φωτογραφιών κάνοντας τις εικόνες ακόμη πιο δυνατές.

Ποιός μπορεί να γνωρίζει τι χρώμα κοστούμι φορούσε ο Αβραάμ Λίνκολν όταν έβγαλε την φωτογραφία? Μπορεί να ήταν μπλέ, μάυρη ή καφέ. Ο Dullaway διάλεξε μπλέ. Το ίδιο και για τον Αινστάιν, τον Τσε Γκεβάρα και τους άλλους ανθρώπους στις φωτογραφίες και το περιβάλλον τους σε αυτές τις χρωματισμένες φωτογραφίες.

Αυτή είναι η εκδοχή του Dullaway για το ως έμοιqζε ο κόσμος. Οι πριν και μετά φωτογραφίες μιλούν παό μόνες τους. Μου αρέσει η σπρόμαυρη φωτογραφία, αλλά φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα, αν τα σχολικά βιβλία είχαν έγχρωμες φωτογραφίες από τις ακρότητες στον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
















ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου