X-Plane 10: Εξομοιωτής πτήσεων (Linux-Windows-MacOSX)



Το X-Plane 10 είναι ένας δυναμικός εξομοιωτής πτήσεων (Flight Simulator) που μας δίνει τη δυνατοτητα να χειριζόμαστε διάφορους τύπους αεροσκαφών σε “πραγματικές” συνθήκες.

Μάλιστα, μόλις κυκλοφορησε και η νέα του έκδοση με βελτιωμένα χαρακτηριστικά (δείτε τα, στη σχετική σελιδα του).
Είναι διαθεσιμο για Linux, Windows, MacOSX, σημειώστε όμως ότι έχει καποια bugs, καθώς στην ουσία μιλάμε για μια δοκιμαστική έκδοση. Σε κάποιους ίσως δε μπορέσει να τρέξει καθόλου.

Θα σας βγάλει όμως ενα txt αρχείο (X-Plane Installer Log.txt), σε περίπτωση που προκύψει καποιο σφάλμα, τ’ οποίο μπορειτε ν’ αποστείλετε στην ομάδα του, ωστε να το διορθώσει.

Όπως θ’ ανακαλύψετε είναι ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον “παιχνιδι” που αξιζει. Μπορείτε να πετάξετε σχεδόν κάθε είδος αεροσκάφους που υπάρχει και να το προσγειώσετε σε επισης πραγματικά αεροδρόμια! Είναι εμπορικό, όμως δίνει δωρεάν ένα χορταστικό demo του.



Για να το δοκιμάσετε, πρώτα θα το κατεβασετε:
DOWNLOAD LINUX
DOWNLOAD WINDOWS
DOWNLOAD MACOSX

-Στο Linux κάνει για όλες τις διανομές. Μόλις το κατεβασετε, θα το αποσυμπιέσετε (με δεξί κλικ επανω του, έχετε την επιλογή) και διπλό κλικ στο αποσυμπιεσμένο αρχείο (X-Plane 10 Demo Installer Linux) και αμέσως το X-Plane 10, θα τρέξει:



Ιστοσελίδα

-Δείτε το και σε δράση:

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου