Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών η Blizzard για το Diablo III



Έχουν περάσει δέκα και πλέον χρόνια από τη στιγμή που η Blizzard κυκλοφόρησε το Diablo II: Lord of Destruction και όπως είναι φυσικό η αναμονή για το Diablo III έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Αυτό, όμως, δεν αρέσει ιδιαίτερα στη Blizzard.

Ο manager της κοινότητας της Blizzard, γνωστός με το nickname Bashiok, 
έγραψε αυτές τις ημέρες στο forum της εταιρείας: 
 «Μέρος της δουλειάς μου είναι να διαχειρίζομαι τις προσδοκίες του κοινού, οπότε… σταματήστε. Σταματήστε να σκέφτεστε πόσο τρομερό θα είναι το παιχνίδι. Φανταστείτε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με ταινία του Shyamalan. Σύμφωνοι, η Έκτη Αίσθηση ήταν εκπληκτική και το Unbreakable είχε πολύ καλές στιγμές. Το Diablo III, όμως, είναι κάτι σαν το sequel του The Village ή του The Happening ή του Signs ή και των δύο ταινιών που προανέφερα. Συνεπώς, χαμηλώστε τις προσδοκίες σας, αλλά αγοράστε όπως και να ‘χει το παιχνίδι και όλα θα πάνε καλά, εντάξει;»
Βέβαια, είναι λίγο αργά για να πέσει ο πήχης των προσδοκιών. Το κοινό ανυπομονεί και ό,τι και να λέει τώρα η Blizzard δεν πρόκειται να υποχωρήσει το hype.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου