Ένα πορτρέτο φτιαγμένο από καφέ!


Η καλλιτέχνις πίνει αμέριμνη το καφεδάκι της και παράλληλα δημιουργεί ένα ασυνήθιστο πορτρέτο από τους λεκέδες που αφήνει ο καφές της στο χαρτί! Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνεις καλλιτέχνης και δη ζωγράφος πορτρέτων, αρκεί μόνο να έχεις λίγη φαντασία και να αφήσεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει πέρα από τα συμβατικά… όρια!

Μετά τη ζωγραφική με μια μπάλα του μπάσκετ, η Κινέζα καλλιτέχνις βρέθηκε να πίνει αμέριμνη το καφεδάκι της, απολαμβάνοντας μερικές ώρες ξεκούρασης. Ξαφνικά παρατήρησε κάποιους λεκέδες από καφέ στο χαρτί και ω! του θαύματος μια ιδέα πέρασε από το μυαλό της!


«Μπορώ να φτιάξω ένα πορτρέτο με αυτά τα στίγματα του καφέ», είπε από μέσα της και… έπιασε αμέσως δουλειά. Χρειάστηκε, βέβαια, λίγος καφές παραπάνω αλλά άξιζε τον κόπο, αφού το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα.

Μάλλον η Κινέζα καλλιτέχνις έχει βαλθεί να ανακαλύψει όλους τους παράδοξους τρόπους που υπάρχουν για να φτιάξει κανείς ένα πορτρέτο. Αναμένουμε τη συνέχεια, λοιπόν. Προς το παρόν δείτε την εν ώρα δράσης…

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου