Δρομάκια βγαλμένα από ταινία τρόμου

Η Google βρίσκεται παντού. Ακόμη και σε μέρη που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς ότι υπάρχουν. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε και ο φωτογράφος Aaron Hobson ο οποίος μέσω της εφαρμογής «Google Street View» δημιούργησε μια συλλογή φωτογραφιών από τοποθεσίες που μοιάζουν να είναι ξεχασμένες σε κάποια γωνιά του χάρτη.


Για κάποιους οι φωτογραφίες αυτές αποπνέουν μια γλυκιά μελαγχολία ενώ για άλλους μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου.

Ο Aaron Hobson ανακάλυψε τις τοποθεσίες αυτές τυχαία ψάχνοντας την ιδανική τοποθεσία όταν του ανατέθηκε να σκηνοθετήσει μια ταινία. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Spiegel» : «Αφού έκανα το ρεπεράζ άρχισα να εξερευνώ άλλα μέρη του πλανήτη καθαρά για προσωπική μου διασκέδαση.

Έπειτα όμως από μερικές μέρες εθίστηκα σε αυτή την εικονική μορφή ταξιδιού. Τότε ήταν που άρχισα να εξερευνώ ολοένα περισσότερες τοποθεσίες. Ζω κι εγώ ο ίδιος σε μια ερημική τοποθεσία και ήθελα να ανακαλύψω κι άλλα μέρη σαν το δικό μου».

Και τα κατάφερε...

Saint-Nicolas-de-la-Grave, Γαλλία

Dearagon, Ισπανία


Ponsworthy, Αγγλία


Crotone, Ιταλία


Δρόμος 17, Νότια Αφρική


Morrone Del Sannio, Ιταλία


Wintzenbach, Γαλλία


Viviens, Γαλλία


Inverallochy, Σκοτία

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου