Νέα προειδοποίηση Β.Κορέας σε Σεούλ-Δύση



Προειδοποίηση ότι θα ξεκινήσει «ιερό πόλεμο» καθώς πλησιάζει η έναρξη των κοινών αμερικανικών και νοτιοκορεατικών ασκήσεων που θα πραγματοποιηθούν από την προσεχή Δευτέρα έως τις 9 Μαρτίου, τις οποίες χαρακτηρίζει «κεκαλυμμένη κήρυξη πολέμου», απηύθυνε η Πιονγκγιάνγκ.

Οι στρατιωτικές ασκήσεις Key Resolve, που θα αρχίσουν τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ευρείας κλίμακας θαλάσσιες, χερσαίες και αεροπορικές ασκήσεις που φέρουν την ονομασία Foal Eagle από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, «είναι μια πολεμική υστερία που άρχισαν οι γκάγκστερ για να βεβηλώσουν την περίοδο του πένθους μας και μια ασυγχώρητη παραβίαση της κυριαρχίας και της αξιοπρέπειάς μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της επιτροπής Άμυνας της Βόρειας Κορέας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Πιονγκγιάνγκ ορκίστηκε «ανηλεή αντίποινα» αν κάποια από τα βλήματα που χρησιμοποιήθηκαν σε άσκηση πυροβολικού με αληθινά πυρά έπεφταν σε ύδατα που η χώρα διεκδικεί στην Κίτρινη Θάλασσα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου