Ο Άδωνις έλεγε παρανοϊκούς ή ναρκομανείς όσους έλεγαν ότι θα πάει στη ΝΔ!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκπομπή τηλεπωλήσεων αποκαλούσε "παρανοϊκούς ή ναρκομανείς" όσους έλεγαν ότι θα πάει στη ΝΔ!

Το βίντεο είναι πραγματικό και ειναι από την εκπομπή τηλεπωλήσεων της οικογένειας Γεωργιάδη στο Τηλεάστυ στις 17-12-09! Ακούστε τι έλεγε ο ίδιος ο Άδωνις, για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ και ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία! Σήμερα ο Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Είναι δυνατόν να λέει κάποιος σοβαρά ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία; Αναρωτιόταν μάλιστα αν οι άνθρωποι που έγραφαν τα παραπάνω είναι «παρανοϊκοί ή ναρκομανείς.Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πάει από το καλό στο καλύτερο. ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής δεν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία. Πάρτε το είδηση. ΚΑΝΕΝΑΣ!» φώναζε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου