Κατέβασε και εσύ ένα αντίγραφο του The Pirate Bay



Όταν πριν από μερικές βδομάδες το The Pirate Bay ανακοίνωνε πως σύντομα θα σταματήσει να προσφέρει αρχεία torrents και αντίθετα θα υποστηρίζει μόνο magnet links, είπαμε πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως θα μειωθεί κατά μεγάλο ποσοστό το μέγεθος της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το μεταφέρουμε σε ένα USB stick. Κι αν αυτό τότε σας φαίνονταν περίεργο, τώρα θα το πιστέψετε. Ένας χρήστης της υπηρεσίας μάζεψε σε ένα μόνο αρχείο μεγέθους 90 MB(!) όλες τις πληροφορίες των αρχείων που περιλαμβάνονται στο The Pirate Bay.

Χρησιμοποιώντας αυτό το script σε Perl, ο “allisfine” δημιούργησε ένα αντίγραφο της ιστοσελίδας, το οποίο περιλαμβάνει τον τίτλο, το ID, το μέγεθος των αρχείων, τον αριθμό των seeds και των leechers και το magnet link για κάθε ένα από τα 1.634.194 torrents που υπάρχουν στον tracker του The Pirate Bay. Για να διατηρηθεί το μέγεθος του αρχείου σε χαμηλά επίπεδα, προτίμησε να μην καταγράψει και τα σχόλια που υπάρχουν σε κάθε torrent. Το τελικό αρχείο έχει μέγεθος 90 MB όταν είναι συμπιεσμένο και 164 MB όταν δεν είναι. Για να μην υπάρχει σύγχυση, ο αριθμός των 4.194.242 που βλέπουμε στην κεντρική σελίδα του The Pirate Bay, περιλαμβάνει και τα torrents άλλων trackers, πέραν αυτού της μεγαλύτερης ιστοσελίδας για torrents στον κόσμο.

Παρόλο που η αναζήτηση ενός torrent μέσα σε αυτό το αρχείο δεν είναι τόσο εύκολο, όσο αν το κάνουμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, είναι απλά θέμα χρόνου να εμφανιστεί κάποιο άλλο script που θα λύνει αυτό το πρόβλημα. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, όταν κάποια ιστοσελίδα πάει να κλείσει ή κάποιο νομοσχέδιο πάει να περαστεί, τα αντανακλαστικά του Internet είναι αρκετά γρήγορα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται άμεσα λύσεις που παρακάμπτουν τα όποια εμπόδια. Τώρα που ο καθένας θα μπορεί να έχει ένα αντίγραφο του The Pirate Bay στο σπίτι του, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους πολέμιους του να το κλείσουν.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου