Tα… εορτοδάνεια πνίγουν… και την Τουρκία;


Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην γειτονική χώρα έχει καταρριφθεί το ρεκόρ στις δαπάνες με τις κάρτες τραπεζών κατά το 2011.
Συνολικά έχουν δαπανηθεί 314 δις δολάρια, γράφει η Γενί Σαφάκ. Τα έξοδα που έκαναν οι Τούρκοι πολίτες με τις κάρτες ξεπέρασαν ακόμα και την οικονομία (το χρέος) της Ελλάδας που φθάνει τα 350 δις δολ.- ο τίτλος της είναι « Με τις κάρτες τραπεζών ξοδέψαμε όσα και η Ελλάδα»!

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Turkiye με τον τίτλο «Με τις κάρτες κάναμε δαπάνες όσες όλη η Ελλάδα» . Σημειώνεται ότι οι μεγαλύτερες δαπάνες έγιναν την «Ημέρα του Πατέρα» που ξεπέρασαν τις δαπάνες που έγιναν την «Ημέρα της Μητέρας» και την ¨’Ημέρα των Ερωτευμένων» . Η Takvim, η Sabah ,η Posta, η Haberturk και η Star αναφέρονται στο θέμα με τον τίτλο «Ξοδέψαμε όσο μια ολόκληρη Ελλάδα»

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου