Διέρρευσαν οι εκδόσεις των Windows 8;



Οι δαιμόνιοι κυνηγοί τεχνολογικών ειδήσεων ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη λίστα με τις εκδόσεις των Windows 8. Η πληροφορία φέρεται να προέρχεται από την HP και πιο συγκεκριμένα από ένα αρχείο κειμένου που συμπεριλαμβάνεται σε έναν driver.

Η λίστα που διέρρευσε στο Internet κάνει ουσιαστικά λόγο για δύο μόλις εκδόσεις των Windows 8 που θα βγουν στη λιανική αγορά. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται και οι εκδόσεις Enterprise, οι οποίες όμως προορίζονται για εταιρική χρήση και δε θα διατεθούν στο εμπόριο.

Αναλυτικά, η λίστα με τις εκδόσεις των Windows 8 είναι η εξής:
  • Microsoft Windows 8 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 64 Edition
  • Microsoft Windows 8 Enterprise 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 Enterprise 64 Edition
  • Microsoft Windows 8 Professional 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 Professional 64 Edition
Αν αυτή η λίστα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε οι εμπορικές εκδόσεις των Windows 8 είναι η «απλή» (χωρίς χαρακτηρισμό) και η Professional. Δεδομένου ότι συνήθως οι εκδόσεις 32-bit και 64-bit βρίσκονται στο ίδιο πακέτο, μιλάμε κατ’ ουσίαν για δύο διαφορετικές εκδόσεις στα ράφια των καταστημάτων. 

Σε περίπτωση που έτσι έχουν τα πράγματα, τότε μιλάμε για απλοποίηση των εκδόσεων σε σχέση με τα Windows 7 και τα Windows Vista. Μένει να δούμε αν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν βάση.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου