Γιαγιά ετών 127

Η Χουάνα Μπαουτίστα ντε λα Καντελαρία Ροντρίγκεζ ισχυρίζεται πως είναι η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο λέγοντας πως είναι 127 ετών καθώς πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της.
Κάποιοι όμως την αμφισβητούν.

Η Χουάνα ζει στη Κούβα και διεκδικεί τον τίτλο από την Αμερικανίδα Μπέσι Κούπερ που είναι μόλις 115 (12 χρόνια νεότερη σε σχέση με την Χουάνα) αλλά αυτή έχει κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Πάντως το Ερευνητικό Κέντρο γεροντολογίας που επιβεβαιώνει τα στοιχεία για το Γκίνες, λέει τώρα πως ίσως η Χουάνα να ψεύδεται για την ηλικία της, γιατί αμφιβάλλουν πως μπορεί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία να περπατά όρθια, να μιλά φυσιολογικά και να κινείται κανονικά. Πάντως σύμφωνα με την ταυτότητά της, η Χουάνα γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1885.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου