Φρίκη στη Ρωσία..23χρόνος κανίβαλος σκότωσε 6 ανθρώπους και έφαγε το ήπαρ τους!



Φρίκη σκόρπισε στη Ρωσία η είδηση που μεταδίδει η εφημερίδα Ισβέστια. Έξι ανθρώπους σκότωσε ένας 23χρονος από το 2009! "Διαπιστώθηκαν πολλά κρούσματα κανιβαλισμού", λένε πηγές της εφημερίδας και συμπληρώνουν: "Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα (560 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας) και έθαψε τα πτώματά τους". Δράστης χτυπούσε στην πόλη Μπελίνσκ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει αναγνωρίσει τα θύματά του, ενώ οι έρευνες που έγιναν στα πτώματα έδειξαν πως όντως είχαν κανιβαλιστεί. Η περίπτωση του 23χρονου όμως δεν είναι η μόνη. Οι αστυνομία συνέλαβε έναν ακόμη άνδρα στο Βλαδιβοστόκ, στη Ρωσική Άπω Ανατολή.

Ο 35χρονος "παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό" του θύματος, εξήγησε η επιτροπή. Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία) είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους.

Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεωπώλης και ένας φίλος του ανθοπώλης έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου