Χουούγκ Μπόσε: Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει!

Ο άτυχος ηλικιωμένος κύριος Χουούγκ Μπόσε απο τη Δανια έπεσε και χτύπησε στο ισχίο και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, οπότε και άρχισε το μαρτύριο του. Από την ημέρα της εγχείρησης και μετά τον έπιασε νευρικό γέλιο και κάθε λίγο ξεσπά. Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι πραγματικότητα.

Η αντίδραση αυτή πιθανόν οφείλεται στο αναισθητικό που του χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της εγχείρισης όμως επίσημα δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από τους γιατρούς. Εκτός από τον ίδιο που ταλαιπωρείται μεγάλο είναι το πρόβλημα και για τη σύζυγο του που πλέον έχει κουραστεί πάρα πολύ. Υπάρχει όμως και μια στιγμή που ο κύριος Μπόσε σταματάει να γελάει και αρχίζει να κλαίει αυτό συμβαίνει όταν ακούει τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του. Συγκινείται ιδιαίτερα και δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του. Όσο και αν σας φανεί στην αρχή αστείο το γέλιο του, μόλις δείτε λίγα λεπτά από το video θα καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάει.







Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου