Χωρίς δυσκολία τη νίκη η Ελλάδα

  Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε με 9-3 της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, στην προτελευταία αγωνιστική του World League.

Η επιστροφή των Χατζηθεοδώρου και Δεληγιάννη ήταν το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι στον αγώνα της ελληνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στην Τουρκία, παρά το αγωνιστικό κομμάτι, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε άνετα με 9-3 της Τουρκίας στην προτελευταία αγωνιστική των Ομίλων του World League.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (20/3) με αντίπαλο τη Ρουμανία στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, στις 8 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Ντράγκαν Αντριτς χρησιμοποίησε και τους 13 παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα 8λεπτα: 1-1, 0-3, 1-3, 1-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Αντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης 1, Δελακάς, Χατζηθεοδώρου 1, Κοκκινάκης (αρχηγός), Μουρίκης, Γούνας 2, Αφρουδάκης Γ. 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης Ι. 3, Βουλγαράκης, Γαλανίδης.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σινάν Τουρούνς): Σεράζ, Σέμεζ, Γιακόμοβιτς, Οκμάν 1, Καγκούρ, Κοστάν, Χαντάλ, Τσαγκατάι 2, Αράντ, Σελμέζ, Μπεντέσκερ, Μποτ, Ουκούν.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου