Το βίντεο που συγκλόνισε όλη την υφήλιο..Εκτελεστής πυροβολεί το θύμα του μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού καναλιού.



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και παρακολούθησαν σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές. Ο Josenildo Goncalves είναι δημοσιογράφος στο βραζιλιάνικο κανάλι TV Mail και είχε πάει να καλύψει μια συμπλοκή με τραυματία στην επαρχιακή πόλη Paraiba. Ο ίδιος είχε φτάσει στο σημείο πιο νωρίς από την αστυνομία και ξεκίνησε να κάνει το ρεπορτάζ περιγράφοντας τι συμβαίνει.

Ξαφνικά και ενώ η κάμερα δείχνει τον τραυματία που είναι πεσμένος στο έδαφος, βγαίνει μέσα από ένα σπίτι ένας άνδρας κρατώντας ένα όπλο και τον πυροβολεί στο κεφάλι. Ο δημοσιογράφος φοβισμένος και σοκαρισμένος αρχίζει να τρέχει μαζί με τον εικονολήπτη.

Λίγα λεπτά αργότερα επιστρέφουν με κίνδυνο της ζωής τους στο σημείο και διαπιστώνουν ότι ο αιμόφυρτος άνδρας στο έδαφος είναι ακόμη ζωντανός αφού η σφαίρα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το λαιμό του. Ο 24χρονος τραυματίας που ονομάζεται Da Silva μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Η αστυνομία ακόμα ερευνά την υπόθεση.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου