Diablo III: Έρχεται στις 17 Απριλίου (;)



Ευχάριστα νέα για όλους όσους παρακολουθούν το σίριαλ της κυκλοφορίας του Diablo III καθώς όπως φαίνεται οι ημέρες της αναμονής φτάνουν επιτέλους στο τέλος τους!

Η ευχάριστη είδηση προέρχεται από την Ιταλία όπου τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να τοποθετούν κουτιά προπαραγελίας στα ράφια τους, μετά από εσωτερική πληροφόρηση της Activision Italy για κυκλοφορία του Diablo III στις 17 Απριλίου! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τιμή της απλής έκδοσης έχει οριστεί στα 54,90€ ενώ η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης στα 89.90€.

Επειδή όμως η Blizzard μας έχει συνηθίσει σε αναβολές και καθυστερήσεις και επειδή γνωρίζουμε ότι θέλετε περισσότερες αποδείξεις, σας παραθέτουμε το σχόλιο του Jay Wilson, Games Director στην Blizzard Entertainment, στο twitter:



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου