Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, προσέφυγε στην FIFA ο Χιμένεθ

Αντιμέτωπη και με την FIFA έρχεται η ΑΕΚ, εξαιτίας της ασυνέπειας των μετόχων της
στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του προσέφυγαν στην FIFA, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, μια κίνηση αναμενόμενη και για την οποία είχαν ενημερώσει την ΑΕΚ από τον Δεκέμβριο.

Μάλιστα, η Ένωση θα κληθεί να πληρώσει τώρα το διπλάσιο της οφειλής ως πέναλτι για την οικονομική της ασυνέπεια, αφού όταν είχε λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών είχε μπει σχετικός όρος.

Έτσι, η ΑΕΚ θα πληρώσει 500.000 ευρώ στον Χιμένεθ, 60.000 ευρώ στον Χέσους Καλντερόν, 12.0000 ευρώ στον Ντάνι Παστόρ και 18.000 ευρώ στον Μιγκέλ Μορίγια, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η αμοιβή του μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, η οποία είναι 60.000 ευρώ. Δηλαδή το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 650.000 ευρώ.

Ο Χιμένεθ έπρεπε να πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν σε τρεις δόσεις, ωστόσο ο Ισπανός πήρε μόλις μία και από τις 30 Οκτωβρίου ακούει μόνο υποσχέσεις από τη διοίκηση, με αποτέλεσμα να προσφύγει στην FIFA και η ΑΕΚ να αντιμετωπίζει ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου