Ο ιπτάμενος Χάμιλτον πήρε την πρώτη pole position


Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει αύριο η McLaren Mercedes στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ, στην Αυστραλία, καθώς σημείωσε το πρώτο 1-2 για εφέτος στις κατατακτήριες δοκιμές.
Ο ιπτάμενος Χάμιλτον πήρε την πρώτη pole position

Ο Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη του προσπάθεια κατά την τρίτη περίοδο των κατατακτήριων, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας (1:24.922), έχοντας μόλις 0,7 δευτερόλεπτα από τον teammate του Τζένσον Μπάτον που κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο πιο γρήγορος και στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Έτσι θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση τον αυριανό αγώνα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο, πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Από την τρίτη θέση θα ξεκινήσει αύριο ο Ρομάν Γκροζάν, ενώ από στην 4η θέση θα είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι.

Τον έβδομο καλύτερο χρόνο έκανε ο Ρόζμπεργκ, ενώ τη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Μαλντονάντο, Χάλκενμπεργκ και Ριτσιάρντο, ο οποίος στην τελευταία περίοδο των δοκιμών δεν έκανε χρόνο.

Ο Αλόνσο είχε έξοδο, ωστόσο θα ξεκινήσει αύριο από τη 12η θέση, ενώ ο έτερος οδηγός της Ferrari, ο Μάσα, από την 16η θέση!

Ο καιρός πάντως σε σχέση με χθες ήταν σύμμαχος των προσπαθειών των οδηγών, οι οποίοι επέλεξαν ελαστικά με μαλακή γόμα, γεγονός που βελτίωσε αρκετά και τις επιδόσεις τους.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου