Συνελήφθη φοιτητής για ρατσιστικό tweet κατά του ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε



Πρόκειται για μια από τις ειδήσεις που συγκλόνισαν τον διεθνή αθλητισμό το Σαββατοκύριακο. 


H κατάρρευση του βρετανού ποδοσφαιριστή Φαμπρίς Μουάμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τότεναμ-Μπόλτον οφείλεται σε καρδιακή προσβολή σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, σε κρίσιμη ακόμα κατάσταση. Χθες σύσωμη η παγκόσμια αθλητική κοινότητα εξέφρασε την αγωνίας της και τη συμπαράστασή της στον αθλητή που ακόμα παλεύει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τον χειρότερό τους εαυτό στο Twitter. Ο Liam Stacey, 21 ετών, φοιτητής σε πανεπιστήμιο, συνελήφθη έπειτα από ένα tweet που ανέβασε όταν ανακοινώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 'LOL. Γα.... ο Muamba. Είναι νεκρός!!! #χαχα.' Το προσβλητικό tweet θεωρήθηκε ότι ήταν ρατσιστικού περιεχομένου και έτσι ο νεαρός συελήφθη από τις αρχές..

article-0-12375EF6000005DC-72_634x413

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου