Ubuntu Builder: Φτιάξε το δικό σου Ubuntu όπως θέλεις με λίγα κλικ!

Δημοσιεύτηκε από Constantinos


Το Ubuntu Builder είναι ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατοτητα να φτιάξουμε μια δική μας διανομη που βασίζεται στο Ubuntu, με ότι στοιχεία θελουμε εμείς να περιλαμβάνει αυτή η διανομη. Εκτός των εφαρμογών, μπορουμε να διαλέξουμε γραφικό περιβαλλον, splash screen και όλα αυτά με ελαχιστα κλικ.
Επιτρέπει να την δώσουμε το όνομα που επιθυμούμε και ακομα να το δοκιμάσουμε live μέσω μιας εικονικής μηχανής (Qemu).

Η διαδικασια είναι πολύ ευκολη, αν και υπάρχει περίπτωση στην αρχή επιλέγοντας την εικόνα (iso) που θέλετε να βασίσετε τη διανομη σας, να κρασαρει η διανομη η να μη μπορέσει να διαβάσει καθόλου το iso.

Δίνει ακομα τη δυνατοτητα να επιλεξετε αρχιτεκτονική που επιθυμείτε (32bit η 64bit), και όλα αυτά που θα περιλαμβάνει είναι στη δική σας επιλογη (μέχρι και τον window manager). Μπορείτε να επιλεξετε ποιες γλώσσες θέλετε να περιλαμβάνει, αν θα είναι bootable usb η cd:



-Υπάρχει σε έτοιμο deb πακέτο και ετσι αρκει ένα διπλό κλικ επανω του μόλις το κατεβασετε, ωστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

DOWNLOAD          ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου