Τα Windows 8 είναι πιο γρήγορα από τα Windows 7, στις περισσότερες δοκιμές



Αν και γίνεται αρκετή συζήτηση για το νέο περιβάλλον χειρισμού Metro που δημιούργησε η Microsoft για τα Windows 8, φαίνεται όμως με όρους ταχύτητας η νέα έκδοση του λειτουργικού των Windows είναι συνολικά καλύτερη από την τρέχουσα έκδοση των Windows 7. Αυτό είναι το συμπέρασμα της νέας έκθεσης του PCWorld.com. Τα εργαστήρια του PCWorld έβαλαν σε δοκιμασία τα Windows 8 Consumer Preview, όπου περιλάμβαναν δοκιμές με το δικό τους λογισμικό μέτρησης απόδοσης, WorldBench 7.

Και τα δύο λειτουργικά είχαν εγκατασταθεί σε υπολογιστές με ακριβώς τα ίδια hardware χαρακτηριστικά. Αυτά ήταν δύο PC με 3,3GHz Intel Core i5-2500K επεξεργαστές, 8GB DD3 RAM, 1ΤΒ σκληρούς δίσκους και την Nvidia GeForece GTX 560 Ti κάρτα γραφικών. Τα αποτελέσματα του WorldBench 7 έδειξαν ότι τα Windows 8 Conusmer Preview ήταν κατά 14 τα εκατό πιο γρήγορα από τα Windows 7. Άλλες δοκιμές όπως χρόνος εκκίνησης, διαδικτυακή απόδοση και δημιουργία περιεχομένου όλα έδειξαν ότι η προ-έκδοση των Windows 8 έχει καλύτερες επιδόσεις από τα Windows 7.

Στη δοκιμή αναφοράς για εφαρμογές γραφείου, τα Windows 7 έδειξαν είναι είναι πιο γρήγορα από τα Windows 8 Consumer Preview κατά 8 τα εκατό. Το άρθρο σημειώνει ότι η Microsoft αναμένεται να βελτιώσει την απόδοση σε επόμενες προ-εκδόσεις των Windows 8 πριν την επίσημη κυκλοφορία που θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου