Πως Να Επαναφέρετε Το Κουμπί και Το Μενού “Έναρξη” Στα Windows 8



Η Microsoft έκανε το τολμηρό βήμα να αφαιρέσει το παραδοσιακό κουμπί “Έναρξη” και το αντίστοιχο μενού από την προέκδοση για τους καταναλωτές των Windows 8, που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, διαφωνούν για την ώρα, για τα πλεονεκτήματα της οθόνης έναρξης των Windows 8, που αντικατέστησε το κουμπί έναρξης και για τις βελτιώσεις της Microsoft στη λειτουργία ποντικιού/πληκτρολογίου, στην τελευταία έκδοση βήτα, των Win 8.

Μερικοί όμως θέλουν πίσω το κουμπί και το μενού “Έναρξη”. Ο MVP της Microsoft, Vishal Gupta, ανακάλυψε έναν μάλλον γρήγορο και εύκολο τρόπο να επαναφέρετε και τις δύο επιλογές στην προέκδοση των Windows 8:

1) Κατεβάστε το ViStart - μια εξωτερική δωρεάν εφαρμογή, που ξαναφτιάχνει το μενού “έναρξη” των Windows 7.

2) Όταν εκκινήσετε το ViStart, αποεπιλέξτε και αρνηθείτε όλες τις επιλογές που αφορούν μπάρες εργαλείων, που προσφέρονται μαζί με το πρόγραμμα. Δεν πρόκειται για εγκαταστάσεις spyware ή malware, αλλά μάλλον δε θα τις θέλετε.

3) Μετά την εγκατάσταση, το κουμπί “Έναρξη” και το μενού θα επιστρέψουν άμεσα στο γνωστό μέρος και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο Windows του πληκτρολογίου, για να το ανοίξετε.

Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι το κουμπί “Έναρξη” επικαλύπτει τα κουμπιά της μπάρας εργαλείων, αλλά στον δικό μας υπολογιστή με Windows 8, λειτούργησε αμέσως.

Όλες οι λειτουργείες του μενού “Έναρξη”, είναι όπως τις ξέρατε, εκτός από το “Καρφίτσωσέ το στην Έναρξη”, το οποίο προσθέτει τα αντικείμενα στη νέα Οθόνη Έναρξης.

Ο Gupta, έχει πιο λεπτομερείς οδηγίες, σε περίπτωση προβλήματος, εδώ (στα Αγγλικά).

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου