Το συμβόλαιο των… 18.000 ετών!



Ο Γκρέταρ Στέινσον, ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής της Μπόλτον, είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει λυμένο το οικονομικό του πρόβλημα για τους επόμενους 18 αιώνες!

Χάρη στο σούπερ deal που έκανε με τους «τρότερς» υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του ως το… 20014, για άλλα 18.000 (!) χρόνια δηλαδή, με ετήσιες αποδοχές 768.000 ευρώ (630.000 λίρες).

Φυσικά και πρόκειται για ένα τυπογραφικό λάθος του προέδρου της ομάδας, Φιλ Γκάρτσαιντ, στο συμβόλαιο, στο οποίο αντί να έχει τη σωστή χρονολογία, το 2014, εσφαλμένα ο Στέινσον έβαλε την υπογραφή του ως το 20014!

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος με το νέο συμβόλαιο. Στην αρχή απλά η ομάδα ήθελε να μου ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που άλλαξαν γνώμη και με υπέγραψαν για άλλα 18.000 χρόνια», τόνισε χαριτολογώντας ο 30χρονος Ισλανδός δεξιός μπακ, για να προσθέσει:

«Νομίζω θα αποσυρθώ μόλις λήξει το συμβόλαιο. Εξάλλου, θα είμαι 18.032 ετών τότε που είναι μια καλή ηλικία να κρεμάσεις τα παπούτσια σου και ίσως σκεφτώ να γίνω προπονητής»!

Η… πλάκα συνεχίστηκε από τον Γκαρτσάιντ, ο οποίος τόνισε: «Μπορεί το συμβόλαιο να φαίνεται λίγο μεγάλο, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν σε 18.000 χρόνια. Πριν από 18 αιώνες ποιος φανταζόταν ότι η Αλάσκα και η Ασία δεν θα ήταν ενωμένες ή ότι ο άνθρωπος θα εξημέρωνε τον λύκο; Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία του Γκρέταρ θα βοηθήσει τον σύλλογο, ειδικά τους νέους παίκτες, για τους επόμενους 18 αιώνες»!

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά στην Premier League o… δαίμων του τυπογραφείου αναστατώνει τις ομάδες!

Το 1998 ένα άλλο λάθος «υποχρέωνε» τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ να πληρώνει τον Ολλανδό Βιμ Γιονκ 8.888.888.888 λίρες τη μέρα για συμβόλαιο δύο ετών!

Επίσης, στις αρχές του 2002 με το ευρώ να μπαίνει στη ζωή μας, έκανε-εξαιτίας ενός υπολογιστικού λάθους-τη μεταγραφή του Μάσιμο Μακαρόνε από την Έμπολι στη Μίντλεσμπρο να κοστίζει 15,5 δισεκατομμύρια λίρες!

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου