Η πιο δυνατή καμπάνια κατά των πειραμάτων σε ζώα


Έναν ακραίο, αλλά αρκετά πρωτότυπο τρόπο βρήκε μια ακτιβίστρια να δείξει στην πράξη γιατί πρέπει να σταματήσουν τα πειράματα των εταιριών καλλυντικών στα ζώα, καθώς για περίπου 10 ώρες έγινε και η ίδια πειραματόζωο, και υποβλήθηκε στα ίδια βασανιστήρια με τα άτυχα πλάσματα.

Η 24χρονη Ζακλίν Τρέιντ χρησιμοποίησε τη βιτρίνα ενός από τα καταστήματα χειροποίητων καλλυντικών της εταιρίας Lush σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, και μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών, υποβλήθηκε σε ορισμένες από τις πιο ανατριχιαστικές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στα εργαστήρια σε βάρος των ζώων.


Η 24χρονη μπήκε στο χώρο της βιτρίνας με κάποιον να τη σέρνει από το σκοινί που είχε περασμένο γύρω από το λαιμό της, εξαναγκάστηκε να ανέβει στον πάγκο των πειραμάτων, και στη συνέχεια ξεκίνησε η αναπαράσταση των βασανιστηρίων που υφίστανται τα ζώα.


Ο καλλιτέχνης Όλιβερ Κρονκ, ο οποίος στο συγκεκριμένο δρώμενο έπαιζε το ρόλο του γιατρού, της άνοιξε το στόμα με δύο μεταλλικούς γάντζους που έδεναν πίσω από το κεφάλι της, ενώ της τραβούσε τα μαλλιά μέχρι να γείρει πίσω, την τάισε με το ζόρι σε σημείο πνιγμού, της έριξε στα μάτια ερεθιστικά έλαια, ξύρισε το κεφάλι της, της έκανε ενέσεις και την άλειψε με διάφορα καλλυντικά


Η κοπέλα προσφέρθηκε για τη θέση αυτή, παίρνοντας μέρος στην καμπάνια της εταιρίας Lush κατά των πειραμάτων σε ζώα.


Η μόνη διαφορά της Ζακλίν με τα πειραματόζωα είναι ότι μετά από 10 ώρες βασανιστηρίων επέστρεψε σπίτι της, ενώ τα ζώα τελικά θα πεθάνουν υποφέροντας τα ίδια ξανά και ξανά.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου