Αποστάσεις από Γκιούλ για τα νέα βαφτίσια του Αττίλα


Απέφυνε να τοποθετηθεί για το θέμα του φερόμενου σχεδίου Β για αλλαγή του ονόματος της ΤΔΒΚ σε »Τουρκοκυπριακό Κράτος» ο Τούρκος Πρόεδρος Γκιούλ -ίσως και να το »γείωσε» κάπως.

Όταν του υπενθυμίστηκαν από δημοσιογράφο οι ισχυρισμοί ότι η ονομασία της «ΤΔΒΚ» θα αλλάξει ως «Τουρκοκυπριακό Κράτος»και αν υπάρχει ή όχι σχέδιο Β’ της Τουρκίας για το Κυπριακό, ο κ. Γκιούλ τόνισε ότι συνεχίζονται οι συνομιλίες υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό και ότι δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να γίνει για την Προεδρία ΕΕ των »ελληνοκυπρίων» την περίοδο αυτή, διότι είναι κάτι το οποίο γίνεται εκ περιτροπής. Και πρόσθεσε:

« Η σειρά είναι στους Ε/κ. Θα έχουν την Προεδρία της ΕΕ για ένα εξάμηνο. Κατά συνέπεια έχουν μεγάλη σημασία οι συνομιλίες υπο την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει σε αυτές κάποιο αποτέλεσμα. Αναμφισβήτητα οι συνομιλίες αυτές δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν ες αεί».

Κανείς βέβαια δεν ξέρει αν και αυτή η δήλωση είναι μέρος ενός σχεδίου

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου