Η βλακεία είναι ανίκητη


Για ένα κόρνερ που δεν δόθηκε, ένας ανεγκέφαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τραυμάτισε με μπουκάλι που πέταξε την βοηθό Χρυσούλα Κουρομπύλια και το ματς του Άρη με τον Αστέρα έχει διακοπεί.

Σε αυτή την χώρα και το ποδόσφαιρό της τα έχουμε δει όλα, αλλά να υπάρξει ανεγκέφαλος που να χτυπήσει με αντικείμενο μια γυναίκα βοηθό, επειδή... τόλμησε να μην δώσει ένα κόρνερ, η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε δει. Και όμως έγινε και αυτό για να αποδείξει για ακόμα μία φορά πως η βλακεία είναι ανίκητη.

Ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης βρισκόταν στο 44', όταν οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για κόρνερ που δεν δόθηκε από την βοηθό Χρύσα Κουρομπύλια. Αρχικά κάποιος ανόητος πέταξε αντικείμενο με την βοηθό να πηγαίνει στον διαιτητή, μετά την ολιγόλεπτη διακοπή και την στιγθ0άρξ΅ επριστική διακοπή του παιχνιδιού, οι «κίτρινοι» κινδυνεύουν με μεγάλη τιμωρία.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου