Το κουτί της Πανδώρας: Μπαγκλαντές, οδοιπορικό στη γη των κολασμένων


Το «Κουτί της Πανδώρας» καταγράφει σε ένα οδοιπορικό τη δυστυχία και την αδικία. Μακιγιαρισμένα πρόσωπα γυναικών καμένα με οξύ, σώματα δεκάχρονων παιδιών φουσκωμένα με στεροειδή για να είναι αρεστά στους πελάτες των πορνείων. Tο Μπαγκλαντές είναι μία χώρα που βασιλευει η αδικια λίγο μεγαλύτερη από την Ελλάδα με πληθυσμό 16 φορές περισσότερο και αυτό είναι το μόνο στατιστικό που μπορεί κάποιος να κατανοήσει. Γιατί τα υπόλοιπα είναι ακατανόητα, όσο και η αδικία...

Το «Κουτί της Πανδώρας, ανοίγει στο Φάντιρπουρ του Μπαγκλαντές, το χωριό με τις πόρνες. Παιδιά γεννιούνται για να γίνουν πόρνες. Πόρνες που γεννήθηκαν από πόρνες και θα γεννήσουν πόρνες. Παιδιά ποτισμένα με στεροειδή για να παρουσιάσουν ανάπτυξη. Φουσκωμένα πρόσωπα, ακόμα ποιο φουσκωμένα στήθη.

Το Μπαγκλαντές, πολύ συχνά έχει το πρόσωπο των γυναικών των καμένων με οξύ. Γυναίκες που δεν υπάκουσαν, δεν αποδέχθηκαν την απαίτηση κάποιου άντρα, που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Γυναίκες που τιμωρήθηκαν επειδή ήταν γυναίκες. Περιφέρουν τα σακατεμένα τους πρόσωπα ως απόδειξη όχι μόνο φρίκης, αλλά και μοίρας.

Το «Κουτί της Πανδώρας» ταξιδεύει στο Μπαγκλαντές, όπου καταγράφει σκληρές εικόνες. Αυτές μπορούν να εξηγήσουν γιατί κάποιος φεύγει από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά με μία βάρκα για να φτάσει ως το κέντρο της Αθήνας.


Μπαγκλαντές : Οδοιπορικό στην γη των κολασμένων
 
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου