«Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός»



«Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός», ήταν τα λόγια του εισαγγελέα που κλήθηκε να δικάσει τον David Alan Gore. Πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος θα εκτελεστεί σήμερα για τις πράξεις του. Ο David Alan Gore, κατηγορείται για τη δολοφονία έξι κοριτσιών, τα οποία βρέθηκαν διαμελισμένα μέσα σε βαρέλια. «Ναι, αυτή είναι δική μου δουλειά», είχε παραδεχτεί με απάθεια στο δικαστήριο ο David Alan Gore κοιτώντας φωτογραφίες από τα θύματά του.

Τα εγκλήματα του David Alan Gore, διαπράχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ο Gore μαζί με τον ξάδερφό του βίαζαν και σκότωναν αθώα κορίτσια ταράζοντας την ησυχία μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλη κοντά στο Λος Άτζελες. Οι δύο άντρες κυνηγούσαν κορίτσια και αφού ικανοποιούσαν τις άρρωστες ορέξεις τους. Ο Gore ομολόγησε με απίστευτη ωμότητα πως μία νύχτα μαζί με τον ξάδερφό του επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους δύο κορίτσια ηλικία 14 και 17 ετών, τι οδήγησαν στο πατρικό του σπίτι και τις πήγαν σε χωριστά δωμάτια, όπου τις βίασαν.

Το ένα από τα δύο κορίτσια κατάφερε να ξεφύγει και βγαίνοντας έξω άρχισε να τρέχει γυμνή με δεμένα τα χέρια. Ο Gore την πυροβόλησε στο κεφάλι και την έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Αυτό ήταν μόλις ένα από τα έξι εγκλήματα που περιέγραψε στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου