ClipGrab-Κατεβαστε online βιντεο απο πολλα διαφορετικα sites


Κατεβαστηρια-converter σίγουρα υπάρχουν πολλά διαθέσιμα για να κάνουμε την δουλειά μας. Κάθε ένα έχει τα προτερήματα και τα ελαττώματα του.

Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι και το ClipGrab,
ένας δωρεάν ανοιχτού κώδικα video downloader-converter που θα γίνει πολύτιμος βοηθός πολλών χρηστών που κατεβάζουν διαδικτυακά βίντεο. Το μεγαλύτερο προτέρημα του είναι ότι αναγνωρίζει πάρα πολλά διαφορετικά sites από όπου μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο, έτσι υπάρχει καλύτερη ευελιξία αφού έχετε πολύ μεγαλύτερη βάση δεδομένων ώστε να βρείτε αυτό που θέλετε.

Συγκεκριμένα μπορείτε να κατεβάσετε απο :
YouTube, Vimeo, Dailymotion, CollegeHumor, MyVideo, Sevenload, Clipfish, MySpass,Tudou... και πολλά άλλα που μπορεί να αναγνωρίσει μέσω του ενσωματωμένου φίλτρου που διαθέτει.

Στα μειονεκτήματά του θα μπορούσα να καταχωρήσω την έλλειψη πολλών επιλογών όσο αφορά την μετατροπή αφού δεν έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις για να να επέμβουμε στην ανάλυση,frames,κ.τ.λ κάτι που δεν θα ενοχλήσει πιστεύω αυτούς που δεν την ψάχνουν και πολύ.

Γιατί το ClipGrab σου δίνει μερικά βασικά format να επιλέξεις και στην ποιότητα έχει δύο επιλογές,χαμηλή - υψηλή. Πιο συγκεκριμένα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα format : MPEG4, WMV, OGG Theora, MP3, OGG Vorbis. Εκτός αυτών μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο όπως είναι χωρίς να τα μετατρέψετε και υποστηρίζει HD ποιότητα σε περίπτωση που βρείτε κάποια βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Το ClipGrap διαθέτει δική του Ιστοσελίδα μεταφρασμένη και στα Ελληνικά -->
http://clipgrab.de/el

όπου θα βρείτε και download link για Linux-->
http://clipgrab.de/el#download-options

Υπάρχει και έτοιμο αποθετήριο για τις Ubuntu-based διανομές :

Κώδικας:
sudo add-apt-repository ppa:clipgrab-team/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install clipgrab

Θα το βρείτε μετα στο μενού->Διαδίκτυο.
Έχει αυτόματη αναγνώριση γλώσσας οπότε θα σας ανοίξει κατευθείαν στα Ελληνικά. Από τις ρυθμίσεις θα επιλέξετε path που να αποθηκεύει,αν θέλετε metadata στα αρχεία,ελαχιστοποίηση στην περιοχή ειδοποιήσεων.



Για να κατεβάσετε βίντεο κάντε αναζήτηση στο κουτάκι "Εύρεση" η αντιγράψτε κατευθείαν την URL από κάποιο επιθυμητό βιντεακι που ανακαλύψατε.



Καλα downloads!!!

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου