Τρίτο σε μέγεθος social network το Pinterest



Όσοι είχαν αμφιβολίες για τη δυναμική του Pinterest, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Σύμφωνα με έκθεση της Experian, αποτελεί πια την τρίτη σημαντικότερη πλατφόρμα social media ξεπερνώντας ακόμη και το LinkedIn. Μόνο τα μεγαθήρια του κλάδου, Twitter και φυσικά το Facebook το ξεπερνούν. Αν κάτι είναι που εντυπωσιάζει πάντως, δεν είναι η δημοτικότητα του αλλά η ταχύτητα με την οποία η πλατφόρμα την απέκτησε. Όταν το Δεκέμβριο συζητούσαμε ότι το Pinterest βρίσκεται στα 10 πιο σημαντικά social media networks αυτό από μόνο του αποτελούσε έκπληξη.

Τώρα όχι απλώς είναι τρίτο σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις του αλλά ακόμη και ο πρόεδρος Ομπάμα έχει το δικό του προφίλ στην υπηρεσία. Πέρα από τον αριθμό των επισκέψεων του όμως, το Pinterest τα πάει πάρα πολύ καλά και σε ό,τι αφορά τον χρόνο που περνούν οι χρήστες στο site και ο οποίος φτάνει τα 89 λεπτά το μήνα. Αν και πρόκειται για χρόνο που υπολείπεται πολύ από εκείνον του Facebook (405 λεπτά κατά μέσο όρο), δεν παύει να είναι ιδιαίτερα πολύς.

Άραγε θα συνεχιστεί αυτή η άνοδος του site ή θα αποδειχτεί φούσκα;
http://pinterest.com

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου